2018 – Exposició de Peter Alan Hull i tast de vins Sauvella

 

El passat dia 9 d’aquest mes de març, es va inaugurar l’exposició de l’artista Peter Alan Hullde la palla al Pallars“, on blasma el recorregut que fa des d’El carrer de la Palla de Barcelona (on va viure) , fins a la seva estada actual a la comarca del Pallars i la influència d’aquest trànsit sobre l’orientació de la seva obra.

El nostre President Jaume Vilella i la nostra Vicepresidenta Divina Drudis, van fer la presentació de l’artista i de la seva obra.

Ens van acompanyar, també, en la presentació, la Sra. Carme Culleré, Regidora a l’Ajuntament de Lleida pel grup PdCat, el Sr. Miquel A. Soriano, President de l’Ateneu Popular de Ponent de Lleida i el Sr. Josep Comes, president de l’Associació dels Armats de Lleida.

Un cop fetes les presentacions, l’artista va explicar el perquè de la seva obra i de la seva transició de Barcelona al Pallars.

Acompanyant l’acte, l’enòlec Jeroen Nagtegaal i la seva companya Elzeline van der Hoek, fundadors de la firma Sauvella, ubicada a Orcau, de vins obtinguts de diferents varietats de raïm, on destaca la recuperació de les autòctones del Pallars com son, Sumoll i Brocada,  ens van preparar un tast dels mateixos, que va resultar d’un bouquet excel·lent

Us adjuntem el relat fotogràfic d’aquesta presentació i de l’exposició.