Conveni de col·laboració entre la Paeria i el Cercle de Belles Arts de Lleida

L’entitat, que va néixer per donar suporti incentivar el món cultural de la ciutat, celebra al febrer el seu 70è aniversari

El paer en cap, Àngel Ros, i el president del Cercle de Belles Arts de Lleida, Jaume Vilella, han materialitzat aquest dijous la signatura del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Lleida i l’entitat, que permetrà finançar una part de les obres de remodelació de la seu del Cercle de Belles Arts. L’alcalde ha posat en relleu la participació de l’entitat en la vida cultural i social de la ciutat, amb la convocatòria de diversos premis i concursos, i la seva contribució a la creació i la difusió del món cultural de la ciutat.

Ros ha explicat que, en el supòsit de dissolució de l’entitat, el fons d’art passa a l’Ajuntament. De la mateixa manera, la Paeria pot sol·licitar qualsevol obra del fons en règim de comodat, indicant la procedència en cas que s’exposi i catalogui.

El Cercle de Belles Arts de Lleida celebrarà al febrer el seu 70è aniversari. Jaume Vilella ha assenyalat que en aquests anys l’objectiu ha estat donar suport i impulsar l’art i l’activitat cultural i participar-hi activament.

La tinent d’alcalde Sara Mestres i els regidors Paco Cerdà, Ángeles Ribes, Núria Marín i Dolors López han assistit a la signatura del conveni, així com Divina Drudis, membre del Cercle, i Rafa Borlansa, president d’Arts de Ponent. L’acte s’ha fet al Saló del Retaule de la Paeria.

Informació: Ajuntament de Lleida / Fotografia: Hermínia Sirvent