El Cercle de Belles Arts lliura els premis del concurs de pintura

Data de publicació: 6/11/2017  –  Ajuntament de Lleida

La tinent d’alcalde Montse Parra felicita els guanyadors i agraeix a entitats com aquesta la tasca que fan i que donen sortida a les inquietuds de la gent del seu territori

José Manuel Albarrán Pino, de Huelva, ha estat el guanyador del XXXIII Concurs de Pintura i XVI Concurs Internacional del Cercle de Belles Arts en homenatge a Jaume Perelló i Miró, amb l’obra titulada ‘Cartografia de Granada’ i s’ha endut els 3.700 €, que està dotat. El segon premi, concedir conjuntament pel Cercle i Arts de Ponent, reservat en aquest cas als socis d’ambdues entitats, ha estat per Teresa Camí Mateu; mentre que el tercer premi, atorgat pels Armats de Lleida a un artista local, se l’ha endut Marc Macià Farré, de les Borges Blanques.

El Cercle també ha lliurat cinc mencions, que han estat atorgades a Pedro Peña Gil, de Marbella; Josep Pasqual Cara, d’Almacelles; Yolanda Cotonat Millán, del Palau d’Anglesola; Juan Luis Jardí Baraja, de Torredembarra, i Guillermo Perez Masedo, de Madrid.

El lliurament de premis s’ha realitzat a l’estatge social del Cercle en un acte al qual han assistit la tinent d’alcalde i regidora de Cultura, Montse Parra, i els regidors Paco Cerdà, José María Córdoba i Joan Vilella, a més de la directora de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, Montse Macià.

Montse Parra, que ha estat l’encarregada de tancar l’acte, ha felicitat els guanyadors i al Cercle pel seu 70è aniversari, alhora que ha agraït la seva tasca. “Sou moltes entitats com la vostè quines, amb el vostre esforç, permeten a una ciutat exhibir el seu múscul cultural.”, ha dit la tinent d’alcalde.

“És molt important que en una ciutat hagi entitats com el Cercle de Belles Arts, que donen resposta a les inquietuds de la gent del territori. Les institucions sempre serem al vostre costat per allò que necessiteu, perquè nosaltres no podem arribar a suplir la vostra tasca. Per això us hem d’estar agraïts”, ha clos.