La revista ‘Arts’ recorda amb un número especial a Quim Minguell

Algunos de los responsables de la revista ‘Arts’, ayer antes de la presentación en el Cafè del Teatre. 

La tinent d’alcalde i regidora de Cultura, Montse Parra, assistirà a la presentació d’aquest nou número que està dedicat a l’activista cultural Quim Minguell

El Cafè del Teatre de l’Escorxador acollirà aquest vespre la presentació del núm. 42 d’Arts, la revista del Cercle de Belles Arts de Lleida. La tinent d’alcalde i regidora de les Polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura, l’Educació i els Esports, Montse Parra, assistirà a l’acte en què es presentarà aquest nou número que en aquesta ocasió retrà un homenatge a l’activista cultural Quim Minguell.

Així, aquesta nova publicació estarà dedicada a la persona de Quim Minguell en totes les seves vessants, ja que és un recull d’una gran diversitat d’articles dels seus companys i amics on s’aborden continguts referents a diferents temes en els quals ell treballava i col·laborava, des dels aspectes més professionals fins als més personals i de compromís amb la cultura i amb Lleida.

Quim Minguell era fill i germà dels pintors Jaume i Josep Minguell de Tàrrega, va ser un notable activista cultural. Llicenciat en Història de l’Art i Màster en Gestió Cultural, exercia de tècnic al departament de Cultura. Entre altres associacions era membre de l’equip de redacció de la revista Arts i molt apreciat en el món cultural de Lleida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *